Deel Like Win

Deel+Like en win!

Kans op een gratis Ultimate Nutris behandeling van Roverhair bij Salon CJ.
Zondag zullen we contact opnemen met de winnaar en een afspraak maken voor deze geweldige behandeling.

deel like win

Ultimate-Nutris-Reconstruction een Roverhair product.

Een haar reparatielijn gemaakt van gecertificeerde QUINOA . Alle geselecteerde ingrediënten en een diep masker met elixer worden samengevoegd tot een gerichte behandeling om de sterkte en kracht van het beschadigde en hypertreated haar te herstellen. Voedt en repareert – in een paar stappen – je haarvezels, waardoor ze heel mooi zijn.

ACTIEF INGREDIËNT

Quinoa is een plant die rijk is aan delicate reiniging en oppervlakteactieve eigenschappen. De zaden – na het malen – worden een bloem die voornamelijk uit zetmeel bestaat. Om deze reden kan quinoa commercieel worden geclassificeerd als een graansoort, ondanks het hoge eiwitgehalte en de totale afwezigheid van gluten.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

Quinoa is zeer voedzaam, rijk aan eiwitten en vezels;

bevat:

  • Mineralen (magnesium, kalium, fosfor en ijzer);
  • Vitamine E, een antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en celveroudering tegengaat;
  • Moleculen van antioxidante flavonoïden;
  • Quercetin e Kaempferol (antioxidanten)

Quinoa bevat ook lysine en vitamine C , die beide fundamenteel zijn voor de balans van het lichaamsweefsel. Ten slotte zijn er 9 essentiële aminozuren die cruciaal zijn voor de goede werking van ons organisme (histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine en tryptofaan) en vitamine B2 .

ultimate-nutris-reconstructionSilk hairPurehairrepair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *