Exclusief in Sneek bij Salon CJ

Salon CJ kiest voor een aantal pro kappersproducten, exclusief voor Sneek.
Ons team werkt in de salon met de producten, en u kunt ze zelf thuis gebruiken door aanschaf in de salon of via onze webshop. Onderstaand een beknopt overzicht:

pure, colorsaver

Roverhair is een Italiaans merk met een complete lijn aan professionele verzorgings–, styling- en kleuringsproducten. Voor alle haartypes biedt Roverhair een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten. Nagenoeg de volledige lijn van deze mooie producten gaan wij voeren en mee werken.

Attitude hair

Attitude is een merk van het Deense Trontveit, een lijn van hoogwaardige verzorgings– en stylingsproducten zonder parabenen. Een merk met zeer effectieve hairstylingproducten die wij graag bij u introduceren vanwege de producten op basis van crèmes en pasta’s.  Wij gaan werken met de complete lijn van dit prachtige merk.

Headway Wax

Het Italiaanse Biacré biedt een uiterst voordelige serie professionele stylingsproducten met wax, paste, mousse en haarlak. Biacré biedt innovatieve producten voor de professionele markt. Producten worden ontwikkeld in een eigen laboratorium met natuurlijke en zuivere grondstoffen en 100% groene energie.
Wij voeren onder andere de lijn HEADWAY van dit merk.

Wij hebben alle producten inmiddels binnen en gebruiken deze in de salon. Er wordt hard gewerkt aan de webshop en u ook online van dienst te kunnen zijn voor alle haarverzorging en styling producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *